e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η Rachel Weisz νέο πρόσωπο της Bulgari

Η νιόπαντρη Rachel Weisz είναι το νέο πρόσωπο της Bulgari και συγκεκριμένα του νέου αρώματος του οίκου που εδρεύει στη Ρώμη, Jasmin Noir. Η 41χρονη ηθοποιός, γοητευτική όσο ποτέ, πόζαρε για την καμπάνια του αρώματος στην αγκαλιά ενός ζωντανού λιονταριού, που είναι το έμβλημα του οίκου...

Φορώντας μόνο κοσμήματα με διαμάντια και με το μπουκάλι του αρώματος να καλύπτει το γυμνό της στήθος, η Rachel ποζάρει στο φακό με βλέμμα που σαγηνεύει. Την φωτογράφηση έκαναν οι Mert Alas και Marcus Piggott, οι οποίοι πρόσφατα φωτογράφησαν και τη Naomi Campbell για την Gucci.

Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα της φωτογράφησης που έγινε στο Λος Άντζελες, ενώ ολόκληρη η καμπάνια θα αποκαλυφθεί τον Άυγουστο. "Η Rachel Weisz ενσαρκώνει την πλέον ουσιώδη σύγχρονη γυναίκα. Η ομορφιά της απεικονίζει μια απλή και ταυτόχρονα εξαιρετικά σαγηνευτική θηλυκότητα", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Προηγούμενα πρόσωπα του οίκου έχουν υπάρξει επίσης οι ηθοποιοί Julianne Moore και Kirsten Dunst. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Weisz είναι το πρόσωπο ενός αρώματος, αφού το 2006 την είχε επιλέξει ο οίκος Burberry για την καμπάνια του.
NOOZ.GR