e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τα ΜΑΤ σκοπιά σε εφημερίδα


Το απόγευμα της Τρίτης δεκάδες εργαζόμενοι στα ΜΜΕ βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του Πήγασου διαμαρτυρόμενοι για τις πρόσφατες απολύσεις δημοσιογράφων από το «Έθνος» και από την «Ημερησία». Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν την ανάκληση των απολύσεων των Χριστοδουλίδου, Τομαρά, Βουνάτσου από το «Έθνος» και των Σαρρή, Χαιμαντά από την
«Ημερησία».

Η διοίκηση του Πήγασου δεν δεχόταν να δει την 7μελή επιτροπή των διαμαρτυρόμενων και ζήταγε να περάσουν στο κτίριο δυο μόνο άτομα ενώ από την πλευρά τους οι συγκεντρωμένοι αντέτειναν ότι θα δουν τους 7 ή... το σύνολο των διαμαρτυρόμενων.


Μέχρι να αποφασίσει τελικά τι θα κάνει η διοίκηση του Πήγασου οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στο προαύλιο των εγκαταστάσεων του Πήγασου φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό. Την ώρα εκείνη εμφανίστηκε και ένα λεωφορείο που... ξεφόρτωσε μια διμοιρία ΜΑΤ που πήρε θέση φύλαξης στην είσοδο του Πήγασου.


Οι συγκεντρωμένοι, τελικά συναντήθηκαν με διευθυντικά στελέχη της «Ημερησίας», εφημερίδας στην οποία εκδηλώθηκαν οι τελευταίες - χρονικά - απολύσεις, με τα διευθυντικά της στελέχη όμως να δηλώνουν αναρμόδια για τις αποφάσεις των απολύσεων.


Στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων και συμπαραστεκόμενος στους απολυμένους του Πήγασου το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε κι ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, που έχασε την ακοή του από τη χειροβομβίδα κρότου-λάμψης που πέταξαν εναντίον του αστυνομικοί στο Σύνταγμα.
Πηγή: Το Ποντίκι