e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στο Ισραήλ η Shakira

Μετά την Ελλάδα, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ισραήλ, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και άσο του ποδοσφαίρου Gerard Pique. Η Shakira συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες στην Ιερουσαλήμ και συζήτησαν για την προώθηση της εκπαίδευσης στους ισραηλινούς και παλαιστίνιους μικρούς μαθητές.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε ότι μετέβη στο Ισραήλ για να μοιραστεί την εμπειρία της από τη δουλειά που έγινε στον τομέα της εκπαίδευσης στο "Barefoot" Foundation, (το Ξυπόλυτο) ίδρυμά της. "Είμαι πεπεισμένη ότι η επένδυση στην εκπαίδευση είναι η καλύτερη λύση για να επιτευχθεί η παγκόσμια σταθερότητα και ειρήνη", τόνισε η Shakira.

Η τραγουδίστρια και πρέσβειρα της UNICEF, του Ταμείου του ΟΗΕ για τα Παιδιά, επισκέφτηκε δύο σχολεία στην Ιερουσαλήμ όπου τα μαθήματα διδάσκονται στα εβραϊκά και τα αραβικά προκειμένου να ενθαρρυνθεί η συνύπαρξη. Ο πρόεδρος Πέρες έπλεξε το εγκώμιο της τραγουδίστριας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πει σωστά το όνομά της αποκαλώντας την επανειλημμένα Σαρίκα.
ta nea