e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

William - Kate: Το πρώτο εξώφυλλο μετά τον γάμο

Στον φωτογραφικό φακό του Mario Testino για λογαριασμό του αμερικάνικου Vanity Fair πόζαρε το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας William και Kate στο πρώτο τους εξώφυλλο μετά τον γάμο τους στις 29 Απριλίου και την επιστροφή τους από το ταξίδι του μέλιτος.Οι δυο τους αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί φιγουράρουν στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου, που θα κυκλοφορήσει στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες στις 2 Ιουνίου.


Στις 30 Ιουνίου μάλιστα το πριγκιπικό ζεύγος ξεκινάει και την περιοδεία του στις Η.Π.Α. και στον Καναδά προκειμένου να προωθήσουν τη Βρετανία ''μέσα από το δικό τους πρίσμα ενδιαφερόντων''.


Τη νέα φωτογραφία του William και της Kate τράβηξε ο Mario Testino, που ήταν εκείνος που τους απαθανάτισε στο Buckingham λίγο πριν τον γάμο τους, αλλά και εκείνος που φωτογράφισε την πριγκίπισσα Diana, δεκατέσσερα χρόνια πριν πάλι για το Vanity Fair.

Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού θα υπάρχει αφιέρωμα που θα αποκαλύπτει πώς περνάνε την καθημερινότητά τους ο William και η Kate και... ποιος κατεβάζει κάτω τα σκουπίδια. Το τελευταίο είναι μία πληροφορία που δεν πρέπει να διαφύγει σε κανέναν μας...
nooz.gr