e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Δεν αποχωρεί από τα Media ο Π. Κυριακίδης


Οι σχέσεις του με τον Λ. Λαυρεντιάδη και οι φήμες περί αποχώρησης από τα Media



Το πραγματικά δυσάρεστο τοπίο που δημιουργείται και στα media λόγω της κρίσης και της τακτικής του «δεν πληρώνω - δεν πληρώνω» που ακολουθούν οι διαφημιστικές οι οποίες βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας και του Alter γίνεται ακόμα πιο δύσκολο πολλές φορές με τις ανυπόστατες πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Μία απ' αυτές εστιάστηκε τις τελευταίες μέρες στο πρόσωπο του κ. Πέτρου Κυριακίδη, για τον οποίο γράφτηκε ότι πλέον οι σχέσεις του με τον επιχειρηματία κ. Λ. Λαυρεντιάδη δεν είναι καλές και ότι ο ίδιος ανεξάρτητα απ' αυτό σκοπεύει να εγκαταλείψει τον mediako του Όμιλο.

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Ο κ. Π. Κυριακίδης που αυτόνομα δραστηριοποιείται στα media δεν πρόκειται να αποχωρήσει απ' αυτά. Ούτε σκέψη, αλλά ούτε και διάθεση δεν υπάρχει για κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, πρόσφατα ο ίδιος δέχθηκε πρόταση για την πώληση της εφημερίδας "Espresso" την οποία και απέρριψε κατηγορηματικά.

«Συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε» λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του επιχειρηματία, ο οποίος εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις με τον κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, αλλά καμία συνεργασία μαζί του στα Media.
dealnews.gr