e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Yπουργό Τεχνολογίας θέλει τον Τζωρτζάκη ο Παπανδρέου

Ο πρώην δ.σ. της Forthnet τοποθετήθηκε ως σύμβουλος του πρωθυπουργού


Μετά την παραίτησή του από τη Forthnet στην οποία ήταν επικεφαλής από τα μέσα της δεκαετίας του '90, αλλά και από τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ο Παντελής Τζωρτζάκης τοποθετήθηκε ως σύμβουλος του πρωθυπουργού.


Το θέμα της τοποθέτησής του σ' αυτή τη νευραλγική θέση έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες, καθώς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις περί της επιλογής.


Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θέλει να αξιοποιήσει και περαιτέρω τον κ. Τζωρτζάκη.


Πρόκειται να τον τοποθετήσει υπουργό Τεχνολογίας; Σ' ένα υπουργείο που πρόκειται να δημιουργηθεί στον επόμενο ανασχηματισμό. Προαλείφεται για τη θέση του προέδρου του ΟΤΕ; Προσέξτε μια λεπτομέρεια.

Ο κ. Τζωρτζάκης τοποθετήθηκε στη θέση του συμβούλου του πρωθυπουργού με σύμβαση έξι μηνών, η οποία βέβαια μπορεί να παραταθεί εάν προηγουμένως δεν υπάρξει άλλη επιλογή για εκείνον.

dealnews.gr




Η απόφαση και το σκεπτικό της δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, «Αναθέτουμε στον Παντελή Τζωρτζάκη του Μιχαήλ, καθήκοντα συμβούλου του πρωθυπουργού επί θεμάτων αξιοποίησης Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του δημοσίου τομέα, τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τους διοικούμενους και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων για το χρονικό διάστημα 15/2/2011 έως 15/8/2011».