e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η Beyonce... κατάμαυρη!

Τον Άυγουστο του 2008 η Beyonce είχε... ασπρίσει το δέρμα της για μια διαφήμιση μεγάλης εταιρίας καλλυντικών, προκαλώντας αντιδράσεις, ενώ μέχρι και η New York Post κατηγόρησε τη διαφήμιση γιατί την θεώρησε σοκαριστική. Τώρα η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε ακριβώς το αντίθετο και βάφτηκε... μαύρη!Για το 90ο επετειακό τεύχος Μαρτίου του περιοδικού L'Officiel, η σταρ έβαλε τόνους make up μαύρης απόχρωσης, για να σκουρύνει ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα της, αφού το θέμα του περιοδικού ήταν εμπνευσμένο από τις αφρικανικές ρίζες της. Στο εξώφυλλο, αλλά και στις εσωτερικές φωτογραφίες, η pop τραγουδίστρια φοράει ρούχα εμπνευσμένα από μια φυλή της Αφρικής, τα οποία έχει σχεδιάσει η μητέρα της.


Αυτό που έχει προκαλέσει αντιπαράθεση, όμως, είναι ότι συμφώνησε να βάψει το πρόσωπό της ακόμα πιο σκούρο, διακοσμημένο με φυλετικά σύμβολα, αποτίωντας με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής στη μουσικό Fela Kuti. "Είναι μια επιστροφή στις αφρικάνικες ρίζες της, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, στις οποίες έχει βάψει οικειοθελώς πιο σκούρο το πρόσωπό της", δήλωσε ο εκπρόσωπος του περιοδικού.

Όλες οι φωτογραφίες θα περιλαμβάνονται στο συλλεκτικό τεύχος που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα. Με την κίνησή της αυτή, πάντως, η τραγουδίστρια κατάφερε και πάλι να προκαλέσει διφορούμενες γνώμες, για το αν πρόκειται για μια καλλιτεχνική απεικόνιση ή είναι απλά μια προκλητική αλλαγή στο χρώμα της.


nooz.gr