e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Παιχνίδια συμφερόντων πίσω από τα deals των τραπεζών. Οι αθέατες διαδρομές και οι κρυφοί στόχοι και συζητήσεις μετά την πρόταση του Σάλλα. Η Standard & Poors προειδοποιεί την Πειραιώς με υποβάθμιση αν προχωρήσει το σχέδιο.


-Περιστατικό- σοκ στην Πάρο: Ηλικιωμένη γυναίκα επιτέθηκε στον Παπανδρέου: «Γιώργο, γιατί μου έκοψες τη σύνταξη στα 350 ευρώ; Η μάνα σου μπορεί να ζήσει μ’ αυτά τα λεφτά»; Η λαϊκή κραυγή των απλών ανθρώπων.


-Συνέντευξη- «φωτιά» του Μάριου Σάλμα: Σκάνδαλο 1,8 δις με απευθείας αναθέσεις στο Υπουργείο Υγείας. Τι αποκαλύπτει ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ.


-«Βόμβα» του πρώην υποδιοικητή Ασφαλείας, Γιώργου Κλειδέρη: «Η 17Νοέμβρη δεν εξαρθρώθηκε ποτέ. Υπάρχει ομφάλιος λώρος μεταξύ συμφερόντων και εξουσίας που συντηρεί την τρομοκρατία».



-Αγωνία για τα Lexus των βουλευτών. Η Toyota ετοιμάζεται να τα ανακαλέσει. Πόσο ασφαλή είναι;




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Συνέντευξη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Press Time. Τι λέει για την ψηφοφορία για το ασφαλιστικό, τις πιέσεις και την κρίση.


-Ριζική αναδιάρθρωση του Συνασπισμού ετοιμάζει ο Τσίπρας. Ποια θα είναι η «απάντηση» στον Κουβέλη.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Ιερές άδειες για… πισίνες από την Εκκλησία. Η Ναοδομία ενέκρινε άδειες για ξωκλήσια τα οποία μεταμορφώνονταν σε… βίλες.


-Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, σε μια συνέντευξη για τη διαφθορά. Στα 20 δις ευρώ το ύψος της, στο 40% του ΑΕΠ το μαύρο χρήμα. «Θα περάσουν γενιές μέχρι να αλλάξει η κατάσταση», λέει.


-Στις φυλακές, η ζωή είναι «φθηνή». SOS εκπέμπουν οι κρατούμενοι για τις τραγικές συνθήκες στα σωφρονιστικά ιδρύματα καθώς αυξάνονται οι θάνατοι πίσω από τα κάγκελα.


-Στη γη του Μουντιάλ. Ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος γράφει στην PRESS για όσα είδε και έμαθε στη Νότια Αφρική.


-Στο φως όλη η κόντρα μεταξύ Τριανταφυλλόπουλου- Βενιζέλου. Οι αποκαλύψεις που καίνε και οι βαριές κατηγορίες που ανταλλάσσονται. Ποια… προηγούμενα έχουν οι δύο άντρες.




SPORT


-Τη δίκη του «επίδειξη ισχύος» με τις μεταγραφές Σένα και Ριέρα επιχειρεί να κάνει ο Μαρινάκης, τι κρύβει η τοποθέτηση Κωνσταντόπουλου στο «τιμόνι» του ΠΑΟ και τι λέει για τον «δάσκαλό» του Σαβέβσκι, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις