e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Νίκος Κωνσταντόπουλος vs Τίνας Μπιρμπίλη για τον Βοτανικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ SPORTS ΤΗΣ DEAL:
«Συνασπισμός» για..Βοτανικό- Ετοιμος για «μάχη» με την Μπιρμπίλη ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟ Ν.Κωνσταντόπουλος.

"Σοκ" έπαθαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο άκουσμα της είδησης ότι ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος διαδέχεται το Νικόλα Πατέρα στην «πράσινη» ΠΑΕ. «Τι σχέση έχει ένας πολιτικός με το ποδόσφαιρο; Μπορεί να συγκριθεί με τον Πατέρα; Θα τα βάλει με τον Μαρινάκη και τον Κόκκαλη; Που το πάει ο Τζίγγερ;», αναρωτήθηκαν πολλοί με οργή. Ορισμένοι αντέδρασαν με ειρωνείες, στέλνοντας ευρηματικά «μηνύματα» σε αθλητικά sites και ραδιοφωνικούς σταθμούς, του στιλ «άντε και η...Παπαρήγα στον Ολυμπιακό» (...αυτό δεν θα συμβεί).
Από το περιβάλλον του Τζίγγερ δίνονται εξηγήσεις, αλλά, θα αποδειχθεί αν ευσταθούν...
Ο 68χρονος πρώην πολιτικός ανέλαβε καθήκοντα με δυο προτεραιότητες. Να γίνει «μπροστάρης» στη «μάχη» για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και να ηγηθεί της προσπάθειας για να χτισθεί κάποτε το...Γιοφύρι του Βοτανικού, που κοντεύει να «στοιχειώσει». Στο αγωνιστικό «κομμάτι» ο Πατέρας τοποθέτησε πολύ ψηλά τον πήχη, με την κατάκτηση του νταμπλ και όσο για το παρασκήνιο, η...αποπομπή του Γκαγκάτση και το «νοκ άουτ» στον Κόκκαλη, συνιστούν διοικητικό θρίαμβο του «τριφυλλιού» επί των ημερών του.
Τι παραπάνω θα καταφέρει ο «διάδοχος» του;
Η υπόθεση του νέου γηπέδου είναι σοβαρό –και άλυτο- θέμα. Ήταν να το εγκαινιάσει η ομάδα το 2008, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, φθάσαμε όμως στο 2010 και δεν έχει φανεί φως. Λέγεται, λοιπόν, ότι το μεγάλο «στοίχημα» του νέου προέδρου αποτελεί ο Βοτανικός.
Η κόντρα του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο «έβγαλε» ειδήσεις. Παρά την θέληση του μεν να...πουλήσει την ΠΑΕ και του δε να την αγοράσει, τα «χάλασαν» -ανάμεσα σε άλλα- στην τιμή. Ο Τζίγγερ έθεσε ως «βάση» των διαπραγματεύσεων την αποτίμηση των 110 εκ. ευρώ από την Deloite, ο mister MIG έκανε λόγο για την «καθαρή θέση» του πρώτου στο μετοχικό κεφάλαιο και η νέα ρήξη δεν άργησε. Ο Βαρδινογιάννης καταλαβαίνει ότι ομάδα χωρίς...δικό της γήπεδο, χάνει σε αξία και το πρόβλημα απαιτεί άμεση λύση. Πρόβλημα που ένας πολιτικός έχει την δυνατότητα, ίσως, να το λύσει πιο εύκολα από ότι ένας παράγοντας!
Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ετοιμάζεται για τη «μάχη» με την Υπουργό ΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία προ μηνών έβαλε «φρένο» στην υπόθεση Βοτανικός.
Πολλοί λένε ότι μπήκε πρόεδρος για το γήπεδο, για να ανέβει η τιμή της ομάδας και ο Βαρδινογιάννης να την πουλήσει. Κακεντρέχεια;
Με την «καλο-λουστραρισμένη και high class» μεταγραφή του Γάλλου σταρ Γκοβού, πάντως, ο Τζίγγερ φρόντισε να στρώσει πράσινο χαλί κάτω από τα πόδια του, αλλά, αν ο Παναθηναϊκός δει την...πλάτη του Ολυμπιακού, το «χαρτί» θα «καεί». Όλα θα κριθούν στο γήπεδο...