e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ποιοί οι ηθικοί αυτουργοί στο ΣΕΦ



 



Νύχτα ντροπής ήταν η χθεσινή για τον ελληνικό αθλητισμό που παραδόθηκε στον φανατισμό .Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πάνω απο τρείς φορές διέκοψαν τον αγώνα -τινανομαχία που έδινε η ομάδα τους με τον Παναθηναικό ο οποίος μόλις ένα λεπτό πριν τη λήξη,είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά τη νίκη-πρωτάθλημα.

Τα αίτια φυσικά και αναζητούνται στο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα,αλλά στη συγκεριμένη περίπτωση κατά την άποψη μας έχουν ονοματεπώνυμο.Οι κραυγές που προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες για τη διαιτησία του τρίτου τελικά δυναμίτισαν το κλίμα και τα αδέλφια Αγγελόπουλοι εισέπραξαν το τίμημα. Ισως να είχαν δίκιο για τις φωνές, ίσως να αναζητούσαν άλλοθι αλλά τώρα η θέση τους έγινε ακόμα δυσκολότερη.Κρίμα γιατί η ομάδα του Πειραιά μπορούσε να σταθεί επι ίσοις όροις στο ΣΕΦ απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο του.
Το  ερώτημα είναι πότε θα καταφέρουμε ως χώρα να αντιμετωπίσουμε τη βία που έχει εισβάλλει στα γήπεδα και ως πότε θα τηρούμε ακόμα και στον αθλητισμό τον ίδιο κανόνα. Αυτόν της ατιμωρησίας.
Για το παιχνίδι λίγα πράγματα μπορεί να πεί κανείς. Ο Παναθηναικός παρουσιάστηκε πιό σοβαρός και πιό αποτελεσματικός. Ηταν ψύχραιμος. Ο Ολυμπιακός είχε πάθος, δύναμη αλλά στο πάγκο δεν είχε Ομπράντοβιτς.
Σε ότι αφορά την τηλεοπτική μετάδοση απο τον ΣΚΑΙ αυτή ήταν μάλλον κακή έως απωθητική. Η "διπλωματία"και το να είναι κανείς ταγμένος σε μια ομάδα δεν βοηθάει τους επαγγελματίες. Σήμερα-την επόμενη μέρα περιμένουμε τις αποφάσεις περί τιμωριών κλπ. Θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς; Θα αποφασίσουν οι υπεύθυνοι να καθαρίσουν το τοπίο. Οτι και να πεί ή να γράψει κανείς για τα χθεσινοβραδυνά θα είναι λίγο
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΔΙΑΚΟΠΗ: 69-76 (39')

Ανώτερος ο Παναθηναικός στην κόλαση του ΣΕΦ

Απαράδεκτη η τηλεοπτική μετάδοση  απο τον ΣΚΑΙ