e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

O Orlando Bloom είναι δυσλεκτικός!


Ο βρετανός γόης Orlando Bloom αποκάλυψε πως είναι δυσλεκτικός και πως δίνει καθημερινή μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Μιλώντας σε μια εκδήλωση του Ινστιτούτου για το παιδί, στη Νέα Υόρκη, ο Bloom μοιράστηκε το πρόβλημά του και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζει.








"Είναι μια καθημερινή μάχη. Έχω μεγαλύτερο πρόβλημα στο να μελετάω τα σενάρια και να απομνημονεύω τις ατάκες μου, από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό", δήλωσε ο Bloom, ο οποίος σημείωσε πως χρωστάει μεγάλη ευγνωμοσύνη στη μητέρα του, η οποία τον ενέπνευσε να αντιμετωπίσει αυτή τη διαταραχή.






"Η μητέρα μου μου έλεγε 'αν διαβάσεις 50 βιβλία, θα σου αγοράσω μηχανή'. Έτσι με ενέπνευσε να διαβάζω πολύ και να κατορθώσω να δουλεύω με τη δυσλεξία. Αλλά ποτέ δεν έφτασα τα 50 βιβλία. Και ποτέ δεν έλαβα εκείνη τη μηχανή", γέλασε ο Bloom. Παρά το πρόβλημά του, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν ήταν καθόλου απομονωμένος στο σχολείο και μάλιστα ήταν πολύ δημοφιλής με τις κοπέλες.






Από τότε εντυπωσίαζε με τη γοητεία του τις γυναίκες! Σήμερα διατηρεί ερωτικό δεσμό με το εκρηκτικό μοντέλο Miranda Kerr.