e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Στο νοσοκομείο ξανά ο Δημήτρης Μητροπάνος

Στο νοσοκομείο ξανά ο Δημήτρης Μητροπάνος
Καινούργια περιπέτεια για τον Δημήτρη Μητροπάνο... Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας οδήγησε τον τραγουδιστή στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε, χθες το πρωί, εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας με πυρετό. Υποβλήθηκε αμέσως σε ιατρικές εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Όλα δείχνουν γαστρεντερίτιδα, είναι όμως πολύ καλύτερα. Εκτός απροόπτου σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε θεράπων ιατρός του Ηλίας Πολιτάκης.
Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Δημήτρης Μητροπάνος σκόρπισε ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους. Αμέσως...
 επικοινώνησαν με τον γιατρό που τον παρακολουθεί, ο οποίος τους συνέστησε να μπει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Έτσι και έγινε. Στον καλλιτέχνη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν. Παρέμεινε για νοσηλεία για να έχουν οι γιατροί πιο σαφή γνώση της κλινικής του κατάστασης. Ο Δημήτρης Μητροπάνος αντιμετώπισε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο και ξεπέρασε. Είναι λογικό λοιπόν να ανησυχούν λίγο παραπάνω με το παραμικρό οι άνθρωποι που τον αγαπούν.
Στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει. Οι φίλοι και οι συνάδελφοι που πληροφορήθηκαν για τη νέα περιπέτειά του τηλεφωνούσαν στη σύζυγό του Βένια για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ευτυχώς, τα νέα ήταν καλά. Ο τραγουδιστής θα ακολουθήσει συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή και σύντομα, όπως τον διαβεβαίωσαν οι γιατροί, θα είναι σε θέση να συνεχίσει κανονικά την δουλειά του.

Πηγή: gossip-tv.gr