e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Νέα αγωνία για τον Λάκη

Τον τελευταίο καιρό το μυαλό και η καρδιά του Λάκη Λαζόπουλου είναι διαρκώς κοντά στη μεγάλη αδυναμία της ζωής του, την κυρία Μαρία. Η μητέρα του «Mr Αλ τσαντίρι» νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας και η αγωνία του Λάκη για την υγεία της είναι και εύλογη και έντονη...

Ο Λάκης, που όλοι αγαπάμε, εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται ψυχή τε και σώματι στο πλευρό της μητέρας του. Πριν λίγες ημέρες πηγαινοερχόταν στη Λάρισα, αφού η κυρία Μαρία νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης.

Ομως, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ένιωθε ήρεμος... Αλλωστε, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας. Ανησυχεί με το παραμικρό, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για αγαπημένα του πρόσωπα. Εκεί «τρελαίνεται»... Είναι γνωστό ότι ο Λάκης έχει απίστευτη αδυναμία στη μητέρα του και το δέσιμό τους είναι μεγάλο. Επικοινωνεί συνεχώς μαζί της κι αν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι ικανός να βρεθεί δίπλα της σε χρόνο μηδέν!

Ο ηθοποιός, λοιπόν, αποφάσισε με τον αδερφό του τον Κώστα να μεταφέρουν τη μητέρα τους σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ετσι, εδώ και πέντε ημέρες, από την περασμένη Παρασκευή, η κυρία Μαρία υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ασθένειάς της.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso», η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού σε σουίτα του 17ου ορόφου ιδιωτικού θεραπευτηρίου των βορείων προαστίων. Από την ημέρα της εισαγωγής της όλο το νοσηλευτικό προσωπικό έχει... πέσει πάνω της προκειμένου να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η περιπέτειά της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, καθημερινά χορηγούνται στη μητέρα του ηθοποιού κορτιζόνη και αντιβιοτικά, ενώ της παρέχεται και οξυγόνο. Φυσικά, ο Λάκης της είναι πάντα κοντά της. Παρά τον φφόρτο εργασίας, μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα και όταν δεν είναι ο ίδιος παρών, φροντίζει να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας της μητέρας του από τους θεράποντες ιατρούς και τον αδερφό του.

Τόσο η κυρία Μαρία όσο και η Μαριέλλη, η μονάκριβη κόρη του ταλαντούχου ηθοποιού, είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή του. Παρ’ ότι η κυρία Μαρία δεν θέλει να γίνεται βάρος στον Λάκη της και του λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείται, εκείνος είναι πάντα εκεί για να φροντίζει να μην της λείψει τίποτα...

Πηγή: espresso