e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Σκοτωμός για μια δουλειά των 540 ευρώ! Περισσότερες από 3.000 αιτήσεις για εργασία στο Athens Metro Mall, οι περισσότεροι δέχθηκαν να δουλέψουν χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Στην αγωνία τους να κερδίσουν μια θέση απασχόλησης, οι Έλληνες υπογράφουν για να αμείβονται με ένα μισθό όσο- όσο.


-«Έλληνες, βγείτε στους δρόμους κατά εκατομμύρια». Ο Αλέξης Τσίπρας σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, στέλνει τα μηνύματά του. «Η Τρόικα θα μείνει 15 χρόνια», λέει. Εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία, κάνει αυτοκριτική και δίνει τη δική του «συνταγή» για την κρίση.



-Ερήμωσαν οι λαϊκές. Φωτιά οι τιμές και γι’ αυτό μένουν άδεια τα καρότσια των νοικοκυρών. Καταναλωτές και παραγωγοί αλληλοπαρηγοριούνται για τη φτώχεια τους. Τι καταγγέλλουν στην PRESS.


-Το μνημόνιο «σκοτώνει» τα… παιδιά. Ωρύονται οι πολύτεκνοι για την περικοπή των επιδομάτων τους.


-Η μυστική συνάντηση του Ερντογάν με τον αρχηγό της ΕΥΠ. Το θρίλερ και ο πόλεμος Ελλήνων και Τούρκων πρακτόρων.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Παναγιώτης Φασούλας: Παραλίγο… Ομέρ Πριόνης. Για το κόψιμο δέντρων, του έκαναν μήνυση δημοτικοί σύμβουλοι. Όλο το παρασκήνιο. Γιατί την ανακάλεσαν.


-Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάει με τη Ντόρα ή με τον… εχθρό.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:




-Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδείξεις. Ποιες κρατάτε, ποιες όχι, πότε και πώς τις στέλνετε, πώς θα γλιτώσετε χρήματα, ποιες παγίδες να αποφύγετε. Ένας χρήσιμος οδηγός από την PRESS Time.


-Φάκελος Απογευματινά ιατρεία: «Πηγαίνετε στους ιδιώτες», λένε οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων. Ακόμα: Το μεγάλο φαγοπότι στις προμήθειες.


-Γόρδιος δεσμός οι λαθρομετανάστες. «Καταλαμβάνουν» τη χώρα. Τι λένε τα κόμματα για το θέμα.




-Βγάζουν το Ντερτιλή από τη φυλακή, λόγω… αποσυμφόρησης. Γιατί ο ίδιος λέει ότι θέλει να πεθάνει στη φυλακή.


-Η περίεργη σιωπή της Εκκλησίας για την κάρτα του Πολίτη. Γιατί δεν παίρνει θέση ο Αρχιεπίσκοπος. Τα «ιερά» στρατόπεδα και το χρέος της ΔΙΣ.




SPORT


- Η αλήθεια για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό και πού ποντάρει ο Παναθηναϊκός, τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα της ΑΕΚ και οι τεχνικοί που επιβιώνουν στη Superleague.






Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις