e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

"Η Madonna είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες"


Σας είχαμε ενημερώσει για τον νεαρό άνδρα τον οποίο βλέπουμε τελευταία όλο και πιο συχνά στο πλευρό της Madonna και τα ξένα μέσα έχουν οργιάσει με δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Τώρα έχουμε και αποδείξεις, αφού ο Brahim Zaibat, μίλησε για πρώτη φορά για το ειδύλλιό του με τη βασίλισσα της pop... Ο 24χρονος Γάλλος χορευτής break dance έλυσε τη σιωπή του σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία δήλωσε μεταξύ άλλων πως "η Madonna είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες". Πως όμως έγινε η γνωριμία τους; "Την συνάντησα στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν χόρεψα για τα εγκαίνια των καινούριων καταστημάτων με ρούχα που έχει. Αμέσως μετά την εμφάνισή μου, η Madonna ήρθε να με ευχαριστήσει", είπε ο 24χρονος και πρόσθεσε:


"Όταν τη γνώρισα και χαιρετηθήκαμε δεν ένιωσα σαν να γνώρισα ένα τέρας! Είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες! Εχω γνωρίσει και άλλες διάσημες. Δεν τα βρήκαμε αμέσως! Τα πράγματα ήρθαν μόνα τους". Από τότε οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν και σιγά σιγά, έδεσε το ...γλυκό!

Φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν για τον αν θαύμαζε την Madonna, όταν ήταν μικρός! Εκείνος όμως απάντησε αρνητικά! "Τα τραγούδια της τα ήξερα όλα αλλά δεν ήταν αυτά που είχα στο i pod μου", είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως πιστεύει ότι η σχέση του με την 52χρονη έχει μέλλον!


nooz.gr