e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Intralot: Νέος προμηθευτής της Λοταρίας της Washington DC

Τη μετάβαση στο σύστημά της, συνδέοντας σε αυτό περισσότερα από 522 τερματικά σε σημεία πώλησης σε όλη την Πολιτεία της Κολούμπια, ολοκλήρωσε με επιτυχία στις 23 Νοεμβρίου η Intralot, o νέος προμηθευτής της Λοταρίας της Washington DC. Δεδομένης της πολυπλοκότητας που εμπεριέχει μία πλήρης μετάβαση και της αντικατάστασης ενός βασικού αριθμοπαιχνιδιού, του "DC6" από ένα νέο παιχνίδι, το "Race 2 Riches", το οποίο δεν είχε διαφημισθεί ακόμα, οι πωλήσεις των βασικών τυχερών παιχνιδιών της λοταρίας, DC3, DC4, DC5 και ΚΙΝΟ ήταν ικανοποιητικές, παραμένοντας σε σταθερά θετική πορεία, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.


"Το γεγονός ότι η πορεία των πωλήσεων της λοταρίας δεν διαταράχθηκε, αποδεικνύει την επιτυχημένη μετάβαση στο νέο σύστημα. Η Λοταρία της DC είναι πολύ ικανοποιημένη. Με τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία της INTRALOT μπορούμε να προσφέρουμε νέα παιχνίδια, αλλά και υψηλότερες ταχύτητες στις συναλλαγές στα σημεία πώλησης του δικτύου μας. H INTRALOT, σε συνεργασία με τη DC09, ξεκίνησε άμεσα την υλοποίηση του έργου και πραγματοποίησε μία επιτυχημένη και ανώδυνη μετάβαση στο νέο σύστημα μία ώρα νωρίτερα από αυτή που είχε συμφωνηθεί", δήλωσε ο κ.Buddy Roogow, Διευθυντής της Λοταρίας της D.C.


Αυτή ήταν η τέταρτη μετάβαση, που πραγματοποίησε η ηγέτιδα εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ φέτος. Η Intralot έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στην Πολιτεία, παρέχοντας πρωτοποριακή τεχνολογία, νέες υποδομές και περισσότερες από 25 θέσεις εργασίας στην περιοχή.

nooz.gr