e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Χ.Α.: Συνεχίζεται το ράλι

Ευφορία επικρατεί και σήμερα στο Χ.Α. μετά τα θετικά σχόλια του οίκου Moody's για την ελληνική οικονομία. Ανοδικές είναι οι τάσεις και στις υπόλοιπες χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης.



Αναλυτής του διεθνούς οίκου αξιολόγησης δήλωσε χθες ότι είναι πιθανό να υπάρξει αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας, εάν η κυβέρνηση συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό τις μεταρρυθμίσεις.

Αυτή την ώρα (11:13), ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 2,36% στις 1.538,61 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 24,18 εκατομμύρια ευρώ.

Σε θετικό έδαφος κινούνται και οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες, πλην του δείκτη Μέσων Ενημέρωσης ο οποίος υποχωρεί κατά 0,22%.

Κέρδη 2,78% καταγράφουν οι τράπεζες, με τη μετοχή της ΕΤΕ – που διαπραγματεύεται πλέον χωρίς το δικαίωμα στην κεφαλαιακή ενίσχυση – να κερδίζει 2,98%.

Άνοδο 3,03% και για τον τίτλο της Forthnet [FORr.AT] , η οποία επέκτεινε μέχρι το 2014 τη συμφωνία για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League.

Οι τιμές 66 μετοχών ενισχύονται, 8 υποχωρούν και 12 παραμένουν αμετάβλητες.

NAFTEMPORIKI.GR
«Συνολικά η ψυχολογία έχει βελτιωθεί, ενώ αναμένουμε τα θετικά σχόλια της Moody's να βοηθήσουν περαιτέρω», τονίζει η Proton Bank [PRBr.AT] στο πρωινό της σχόλιο.