e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Καμιά απολογία από τον Χρυσοχοϊδη για τις λανθασμένες εκτιμήσεις για την τρομοκρατία. Θεωρούσαν πως η Σέχτα είχε διαλυθεί, δεν πίστευαν τις προκηρύξεις και πανηγύριζαν για τους Επαναστατικούς Πυρήνες. Τώρα, ψάχνουν πάλι στα τυφλά.


-Θρίλερ στο σπίτι του Ραγκούση.
 Συναγερμός για δύο υπόπτους που το παρακολουθούσαν. Ο τρόμος με το νέο χτύπημα και οι αλλαγές που ετοιμάζονται στην ΕΛΑΣ με τη φρούρηση (κι άλλων) πιθανών στόχων.


-Οργανωμένο σχέδιο για να καεί η Ελλάδα. Το πιο «καυτό» καλοκαίρι το φετινό, στο στόχαστρο η Αττική και αδύναμη η κρατική μηχανή να παλέψει κατά της πύρινης λαίλαπας.


-Αίσχος: Έκοψαν στα κρυφά άλλα 200 ευρώ από τη σύνταξη του ΙΚΑ. Σοκ για τους συνταξιούχους, όταν πήγαν να πληρωθούν.


-Το πόρισμα- σοκ της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για το σκάνδαλο με τα δομημένα ομόλογα: Οι ευθύνες ρίχνονται στο Υπουργείο Οικονομικών.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Η αποκαθήλωση του Αγγέλλου. Οι τελευταίες κινήσεις του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα, η οργή του Καραμανλή και ποιοι παίρνουν… σειρά.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Ο γάμος χωρίς… κορώνα του Νικόλαου με την Τατιάνα στις Σπέτσες. Η λίστα των προσκεκλημένων με τους βασιλιάδες, τα γιωτ και η χλιδή που ετοιμάζεται.


-Ελληνικό «ναυάγιο» στο Αιγαίο. Φτάνουν τα τυπικά διαβήματα; Η ανεξήγητη ανοχή στις προκλήσεις και πώς μοιράζεται σε 42 «οικόπεδα» το πέλαγος.


-Έρευνα- «φωτιά»: Οι 7 πληγές που «μάτωσαν» τον τουρισμό. Τι λένε στην Press οι αρμόδιοι φορείς.


-Αδελφοί Γλου: Ο “Mr Puma” και οι ακάλυπτες επιταγές. Πώς έφτασαν στο χείλος του γκρεμού οι άλλοτε κραταιοί επιχειρηματίες.


-Το «δώρο» του Νίκου Πατέρα. Δίνει ποσό μαμούθ για την απόκτηση του Γκαλάς. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η ρελάνς του πρώην προέδρου του ΠΑΟ.


SPORT


-Οι επτά «παγίδες» για το Νιόπλια στο φετινό πρωτάθλημα, πώς ο Αδαμίδης κάνει μεταγραφές στην ΑΕΚ χωρίς μπάτζετ, οι μεταγραφικές «βόμβες» της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Ολυμπιακού και οι δέκα λόγοι για να πάει ο Σχορτσιανίτης στον Παναθηναίκό


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις