e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η Ατζέντα της Ημέρας

11:00: Στη Βουλή, συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.


11:00: Σε απευθείας μετάδοση από την Αρχαία Ολυμπία, η ΝΕΤ θα καλύψει την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Νέων για τους...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ «Σιγκαπούρη 2010».






11:30: Στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό, συνάντηση της γγ του Κόμματος, Αλέκας Παπαρήγα, με το σωματείο εργαζομένων στα κέντρα πρόληψης.






13:00: Στη Βουλή, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.






13:00: Στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό, συνάντηση της γγ του Κόμματος, Αλέκας Παπαρήγα, με τον σύλλογο εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.






14:00: Στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.






20:00: Στον μνημειακό χώρο του πρώην στρατοπέδου ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο πάρκο Ελευθερίας (λεωφ. Βασ. Σοφίας 85, όπισθεν μνημείου Ελ. Βενιζέλου), εκδήλωση μνήμης για την επέτειο των 36 χρόνων από την πτώση της δικτατορίας, την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) 1967-1974.






ΣΗΜΕΡΑ






-Συνεδριάζει σήμερα η διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων για την πρόταση της "Πειραιώς" για εξαγορά της Αγροτικής και Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.






-Παραδίδεται σήμερα στο επιβατικό κοινό ο Σταθμός "Χολαργός" του Μετρό.


troktiko