e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

41νας βαθμοί το Σαββατοκύριακο - Ξεκινά η μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού

- Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

- Ξεκινά το κύμα φυγής από τα αστικά κέντρα
- Λίγα τα διαθέσιμα εισιτήρια στα καράβια, στο 100% η πληρότητα για Πάρο και Νάξο
- Διαθέσιμα εισιτήρια στα ΚΤΕΛ

Με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας και γενικότερα των αστικών κέντρων ξεκινούν τις διακοπές τους. Το πρώτο κύμα εκδρομέων αναμένεται να εγκαταλείψει την Αθήνα το Σαββατοκύριακο για αυτό έχει σημάνει συναγερμός στην Τροχαία και το λιμενικό, καθώς στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη.

Δύσκολα τα πράγματα και για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο καθώς μπορεί η απεργία που είχαν κηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να κρίθηκε παράνομη από το δικαστήριο αλλά οι πτήσεις παραμένουν στον αέρα!






Όσοι θα μείνετε στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν είτε να πάτε σε μία παραλία είτε να μείνετε στο σπίτι σας αφού στους δρόμους και ειδικά στο κέντρο τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα. Το καυσαέριο και ο καύσωνας θα κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην Αθήνα.






Πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατούν σε όλη τη χώρα ενώ το θερμόμετρο θα φτάσει τους 40 βαθμούς στην Αθήνα ενώ στα Ηπειρωτικά θα αγγίξει και τους 41 βαθμούς!


NewsIt.gr