e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Υποστήριξη στο ελληνικό πρόγραμμα

Συναντήσεις με τους υφυπουργούς Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, κ. Πιερ Λελούς και της Γερμανίας, κ. Βέρνερ Χόγερ θα έχουν σήμερα το απόγευμα η υπουργός Οικονομίας κ. Λ. Κατσέλη και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.


Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αναμένεται να ενημερωθούν από την κ. Κατσέλη για την πρόοδο υλοποίησης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς και την αξιοποίηση των πόρων των Διαθρωτικών Ταμείων. Κυρίως θα εξετάσουν τα διακρατικά επιχειρησιακά προγράμματα που υλοποιεί η Ελλάδα με τις γειτονικές χώρες. Στην ατζέντα αναμένεται να βρεθεί η εξαγωγική πολιτική, αλλά και η ναυτιλία.






Οι κ.κ Λελούς και Χόγερ θα ενημερωθούν από τον υπουργό Οικονομικών για την εξέλιξη του Προγράμματος Σταθερότητας και την εναρμόνιση της Ελλάδας με μια σειρά Κοινοτικών Οδηγιών, στους τομείς των υπηρεσιών, της φορολογίας, του εμπορίου, των τυχερών παιχνιδιών και της ελεύθερης κινήσεως κεφαλαίων. Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών χαρακτηρίζουν εθιμοτυπική την επίσκεψη των υφυπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας και της Γερμανίας και την αποσυνδέουν από τον μηχανισμό στηρίξεως της Ελλάδος.






Nooz.gr