e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Press Time

Αυτό το Σάββατο Η Press Time αποκαλύπτει


-Νέα βόμβα στο Υπουργείο Παιδείας, μετά τις αποκαλύψεις για τη Διαμαντοπούλου. Δριμύ κατηγορώ εναντίον της Θάλειας Δραγώνα. Φέρνουμε στο φως επιστολή φωτιά του Πανεπιστημιακού Γιώργου Παύλου, όπου την καταγγέλλει ότι ανοίγει το δρόμο για την τουρκοποίηση της Θράκης.


-Απίστευτο:
 Οι gay μήνυσαν τον Άγιο Πειραιώς. Του ζητούν 25.000 ευρώ. Η άγρια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Σεραφείμ και των Βαλιανάτου- Δημητρά.


-Αποκλειστικό: Νέα άδεια για καζίνο στην Αθήνα δίνει η κυβέρνηση. Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος θα ανοίξει ο νέος ναός του τζόγου. Ποιο είναι το σχέδιο για τα «φρουτάκια».



-Νίκος Πατέρας: «Δέχτηκα χυδαίο πόλεμο». Ο πρόεδρος του ντάμπλ παραιτήθηκε από τη θέση του στον Παναθηναϊκό.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Τα 12 σπίτια του Τόλη και τα 8 της Άντζελας. Το πόθεν έσχες του ζεύγους Βοσκόπουλου- Γκερέκου.


-Αμαρτίες συζύγων… παιδεύουσι πολιτικούς. Τα σκάνδαλα και οι αποκαλύψεις που έγραψαν ιστορία.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Ποιοι είναι υπεύθυνοι για τους λογαριασμούς 20 εκατομμυρίων ευρώ σε ροζ τηλέφωνα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.


-Στεγνώνουν την αγορά από φάρμακα οι ξένες βιομηχανίες. Πού παρατηρούνται ελλείψεις και πώς οι φαρμακοβιομηχανίες πιέζουν την κυβέρνηση για τις χαμηλές τιμές.


-Πώς μας παρακολουθούσε η Google. Τα «αθώα» κλικ που τους έδιναν τα προσωπικά μας δεδομένα. Έλληνες ετοιμάζονται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.


-Ο Κόκκαλης σε αδιέξοδο. Ορατότης μηδέν στο λιμάνι. Τι θα κάνει τώρα ο πρόεδρος. Τι λένε Λαυρεντιάδης, Μαρινάκης και Αγγελόπουλος.


-Το καυτό παρασκήνιο της Eurovision, λίγα 24ωρα πριν ο Αλκαίος μπει στην αρένα της διοργάνωσης. Τα φαβορί, γιατί κινδυνεύουμε να μην περάσουμε στον τελικό, το χοντρό παιχνίδι που έστησαν Γερμανία και Δανία και ο εθνικός διασυρμός στα δορυφορικά κανάλια.


SPORT


-Μέρες του 2004 ζει η Εθνική πριν από το Μουντιάλ. Τα γούρια του Ρεχάγκελ. Η κόντρα του Μουρίνιο με τον Φαν Γκάαλ που βάζει φωτιά στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ. Ποιος λέει σε ποιον «θα σε νικήσω».




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις