e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Αναχώρησε για Ελβετία η Εθνική Ελλάδος

Με προορισμό το Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας αναχώρησε σήμερα η αποστολή της εθνικής ομάδας, η οποία θα προετοιμαστεί ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Για την αποστολή ο Ότο Ρεχάγκελ επέλεξε 25 παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα αποκλείσει δύο, προκειμένου να σχηματιστεί η τελική 23άδα, που θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.



Στην αποστολή βρίσκονται οι Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξης Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Άγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καπετάνος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γρηγόρης Μάκος, Χρήστος Πατσατζόγλου, Στέλιος Μαλεζάς, Σάκης Πρίττας και Γιώργος Τζαβέλλας.

Η Ελλάδα στις 25 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Κορέα, και στις 2 Ιουνίου την Παραγουάη σε δύο φιλικά παιχνίδια, που θα δείξουν το κατά πόσο έτοιμη είναι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είναι μεγάλο το βάρος. Στο Μουντιάλ συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να έχουμε καλή παρουσία.

Θέλουμε να ετοιμαστούμε καλά μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Επιλέξαμε τα συγκεκριμένα φιλικά, γιατί η Βόρεια Κορέα και η Παραγουάη είναι ομάδες της ίδιας σχολής με τη Νότια Κορέα και την Αργεντινή. Ελπίζω να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής», είπε κατά την αναχώρηση της εθνικής ομάδας ο Ότο Ρεχάγκελ.