e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Το «τριφύλλι» γιγαντώνεται

image

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 14:00, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καθίσουν όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι. Εκεί αναμένεται να πάρουνκαθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του «τριφυλλιού», ικανές να οδηγήσουν την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.



Σε μια χρονική στιγμή που οι αντίπαλοι των «πράσινων» δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να κάνουν κάτι, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού μπορούν να δώσουν στο σύλλογο μια νέα ώθηση για να ξεφύγει ακόμα περισσότερo.

Με τις κατάλληλες κινήσεις και αποφάσεις που θα επιτρέψουν στο «τριφύλλι» να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο. Με τη δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορέσει να σταθεί με πολλές αξιώσεις και στο προσεχές Champions League.

pao-ds-2008-1Αρκετά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συμβούλους του Παναθηναϊκού. Πρωτίστως, όμως, το οικονομικό. Η εταιρία Deloitte θα παρουσιάσει την τελική της έκθεση. Εξάλλου, τα πράγματα είναι πάνω-κάτω γνωστά αφού το προσχέδιό της είναι γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες.

Στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, που επίσης είναι τεράστιας σημασίας, θα παρθεί η απόφαση και η αύξηση θα κυμανθεί κοντά στα 1 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, όμως, πρέπει να καθοριστεί και το μπάτζετ για την ενίσχυση του συλλόγου. Είναι μια «χρυσή» ευκαιρία, με τις σωστές κινήσεις, ο Παναθηναϊκός να περάσει σε άλλο επίπεδο αφήνοντας πολύ πίσω τις άλλες ελληνικές ομάδες, βάζοντας τις βάσεις για μια ισχυρή δυναστεία!

antiniou-ds-2008Το ποσό του μπάτζετ θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Κώστας Αντωνίου θα παρουσιάσει την έκθεσή του, αναφορικά με τις «αδυναμίες» στο υπάρχον ρόστερ. Σίγουρο είναι πως πρέπει να αποκτηθούν ένας κεντρικός αμυντικός, ένας κεντρικός μέσος κι ένας δεξιός επιθετικός. Όμως, εξίσου σημαντικό είναι και το θέμα της παραμονής του στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου.

Αυτό έχει άμεση σχέση με την υπόθεση του προέδρου, η οποία πάει για την άλλη εβδομάδα. Εφόσον δεν υπάρξει εκεί αλλαγή, τότε τόσο ο Κώστας Αντωνίου όσο και ο Νίκος Νιόπλιας θα παραμείνουν στις θέσεις και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Πηγή: prasini.gr