e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Γιατί δεν πήγε η Ελεονώρα στα Playmate;

Γιατί δεν πήγε η Ελεονώρα στα Playmate;
Μπορεί η ίδια να επικαλέστηκε το πρωινό της ξύπνημα ως τον κυριότερο λόγο που δεν έδωσε το παρών στην εκδήλωση ανάδειξης των Playmate για φέτος, όμως η αλήθεια είναι άλλη...

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα για το ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς, η Ελεονώρα Μελέτη ήταν από τα πρόσωπα εκείνα που μπήκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων και των παρασκηνιακών γεγονότων. Και αυτό γιατί εξελισσόταν κόντρα μεταξύ των δύο διευθύνσεων του καναλιού. Της Διεύθυνσης των Ειδήσεων και αυτής του Προγράμματος. Άλλη παρουσιάστρια ήθελαν οι μεν και άλλη προωθούσαν οι δε! Και στη μέση, στελέχη να προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού που βρίσκεται πίσω από τον διαγωνισμό πρότειναν για φέτος την Ελεονώρα μιας και πέρυσι που το παρουσίασε εκείνη τα νούμερα τηλεθέασης είχαν πάει πολύ καλά. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι στο κανάλι είχαν διαφορετική άποψη. Και αυτό είναι θεμιτό. Ο τρόπος ωστόσο που έστειλαν στον... πάγκο τη Μελέτη, δεν ήταν ο καλύτερος. Κι αυτό γιατί; Διότι ξαφνικά κάποιοι έσπευσαν να διαρρεύσουν από το κανάλι ότι η Μελέτη απαίτησε το ποσό των 15.000 ευρώ για να παρουσιάσει τη βραδιά. Η “διαρροή” αυτή εξόργισε την παρουσιάστρια η οποία και ζήτησε τον λόγο καθώς ποτέ δεν είχε ζητήσει το ποσό αυτό. Αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις -και παρά την αντίθετη άποψη των στελεχών του περιοδικού που μέχρι τελευταία στιγμή επέμεναν στην Μελέτη- η παρουσιάστρια αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, αφήνοντας τη θέση στη Χριστίνα Λαμπίρη. Την αγαπημένη παρουσιάστρια της Διεύθυνσης Προγράμματος του σταθμού. Μεταξύ μας και για λόγους ισορροπίας, η επιλογή της Χριστίνας είναι απολύτως δικαιολογημένη. Ωστόσο ο τρόπος της...“απόσυρσης” ήταν απαράδεκτος. Κάτι που στενοχώρησε την Ελεονώρα Μελέτη η οποία και τελικά δεν έδωσε το παρών στη μεγάλη βραδιά των καλλιστείων.

Πηγή: gossip-tv.gr