e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ξοδεύουν πολλά, δεν ικανοποιούνται ποτέ

Νέα έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζαμε: Πράγματι. οι γυναίκες ξοδεύουν μία περιουσία σε ρούχα, τσάντες και παπούτσια και πάλι λένε πως δεν έχουν τίποτα να φορέσουν!

Σύμφωνα με την έρευνα της Sure Women Linen Dry, η μέση γυναίκα ξοδεύει πάνω από 105.000 ευρώ σε ρούχα κατά τη διάρκεια της ζωής της και παρά αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό, το 60% δηλώνει πως ακόμα ψάχνει για να βρει κάτι να βάλει στη δουλειά ή σε μία έξοδο με φίλους.

Η έρευνα δείχνει επίσης πως οι γυναίκες αγοράζουν περίπου 3.109 κομμάτια στη διάρκεια της ζωής του συμπεριλαμβανομένων 271 ζευγάρια παπούτσια, 185 φορέματα και 145 τσάντες.

Η έρευνα με δείγμα 1.000 ενηλίκους διαπίστωσε πως το 41% παραδέχεται πως αλλάζει ρούχα δύο φορές τη μέρα, φρεσκάρει το μακιγιάζ πέντε φορές τη μέρα και κοιτάζεται στον καθρέφτη περισσότερες από πέντε φορές τη μέρα.

Το 10% των ερωτηθέντων λέει πως αγοράζει τουλάχιστον ένα κομμάτι- ρούχο ή αξεσουάρ- κάθε εβδομάδα στη μέση της μέρας, μόνο και μόνο για να το χρησιμοποιήσει πηγαίνοντας κάπου κατευθείαν μετά τη δουλειά.

Το 14% παραδέχεται πως έχει αγορές τις οποίες κρύβει από τον σύντροφο του.

Το 12% των συμμετεχόντων λέει πως έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη δουλειά για να αλλάξει αν φύγει κατευθείαν για νυχτερινή έξοδο.
nooz.gr