e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πωλητήριο στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Το στολίδι της και ιστορικό ξενοδοχείο Αστήρ Παλάς φαίνεται πώς είναι έτοιμη να πουλήσει η Εθνική Τράπεζα.

Το ξενοδοχείο που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει ιστορικά ονόματα τόσο της μουσικής όσο και της πολιτικής σκηνής βγαίνει στο σφυρί με γρήγορους ρυθμούς.

Την πληροφορία μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού διευθυντή ακίνητης περιουσίας της τράπεζας, Αριστοτέλη Καρυτινό.

Όπως επισημαίνεται, από το άκουσμα της είδησης, έχει προκληθεί το ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτικών κεφαλαίων.

«Πρόκειται για περιουσιακό στοιχείο – φιλέτο και θέλουμε να το εκμεταλλευθούμε το περισσότερο δυνατόν», δηλώνει ο κ. Καρυτινός.

Το σχέδιο είναι να πουληθεί το συγκρότημα του ξενοδοχείου και των μπανγκαλόουζ που περιστοιχίζουν την ιδιωτική παραλία σε ένα πακέτο και σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ.

Αν και κανένας δεν δίνει οικονομικά στοιχεία για την ενδεχόμενη πώληση, η κεφαλαιακή αξία της Αστήρ Παλάς, της εταιρίας στην οποία ανήκει το resort, ανέχεται στα 166 εκατ. ευρώ.

Για την ιστορία, το ξενοδοχείο, διετέλεσε αγαπημένος τόπος διαμονής διάσημων αστέρων όπως ο Φρανκ Σινάτρα, η Τζέην Φόντα, ηγετών όπως ο Τόνι Μπλαιρ και ο Νέλσον Μαντέλα αλλά και τόπος διεξαγωγής των συνεδρίων της λέσχης Bildeberg από το 1993 ως το 2009.
dealnews.gr