e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μετά τη νέα κυβέρνηση η παραίτηση Πικραμμένου

Στη διάθεση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια έθεσε την παραίτηση της κυβέρνησής του ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του, μέχρι να σχηματιστεί νέα κυβέρνηση.

Κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Πικραμμένος ανέφερε ότι με την έκδοση των αποτελεσμάτων λήγει και τυπικά η, κατά το Σύνταγμα, εντολή που είχε λάβει η υπηρεσιακή κυβέρνηση.

«Δεν αποδέχομαι την παραίτησή σας προσωρινά και θα χρειαστεί να δουλέψετε ακόμη λίγο. Ελπίζω να είναι μικρό το διάστημα και πολύ γρήγορα να σχηματισθεί κυβέρνηση. Εκείνη τη στιγμή θα σας φωνάξω» απάντησε ο κ. Παπούλιας.

Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη σχηματισμού νέας κυβέρνησης το ταχύτερο δυνατό, σημειώνοντας ότι τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά και μεγάλα και δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ καιρό. «Προσβλέπω να παραδώσω το συντομότερο δυνατό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
dealnews.gr