e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το στίγμα της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Π. Σκουρλέτης

«Υπεύθυνη αντιπολίτευση για εμάς είναι η αντιπολίτευση που θα είναι συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις της προς τους ψηφοφόρους της. Αν υπάρξουν έστω και κατ΄ ελάχιστον κάποια βήματα που θα ελαφρύνουν κάποιες κοινωνικές κατηγορίες, προφανώς θα τα ενθαρρύνουμε. Υπεύθυνοι θα είμαστε και με το να είμαστε αλληλέγγυοι και σε όλους αυτούς που πλήττονται και ταυτόχρονα μαχητικοί στο να αλλάξουμε κάποια πράγματα…» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, δίνοντας το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής του κόμματος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι θα μπορεί η κυβέρνηση να αξιοποιήσει την ισχυρή αντιπολίτευση ως όπλο για την επαναδιαπραγμάτευση.

«Η "μεγάλη ευκαιρία" για τη νέα κυβέρνηση είναι όχι να προσπαθήσει να κάνει κριτική εις βάρος της αντιπολίτευσης, όταν μάλιστα η αντιπολίτευση είναι σχεδόν ισοδύναμη μαζί της και να δημιουργεί ένα κλίμα εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα, αλλά να μπορέσει να αξιοποιήσει τη μαχητική της στάση, αν είναι διατεθειμένη έστω και κατ΄ ελάχιστον να επαναδιαπραγματευτεί κάτι με τους Ευρωπαίους» είπε χαρακτηριστικά.
nooz.gr