e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ


Αλλαγές ισχύον από χθες στα Μέσα Μεταφοράς μέχρι και την επόμενη Παρασκευή λόγω του Πάσχα.

Οι αλλαγές είναι οι εξής:

Έως και τη Μεγάλη Πέμπτη το τραμ θα εκτελεί δρομολόγια ανά 17-25 λεπτά ανάλογα την ώρα (8-12 λεπτά στην ενδιάμεση διαδρομή Μουσών – Σύνταγμα).

Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη αναστέλλονται τα βραδινά δρομολόγια του προαστιακού.

Τη Μεγάλη Παρασκευή λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ΗΣΑΠ αναμένεται να εκτελούν μειωμένα δρομολόγια ενώ το τελευταίο αναμένεται να γίνει νωρίτερα. Αναμένονται ανακοινώσεις.

Το τραμ θα εκτελεί δρομολόγια ανά 20-25 λεπτά ανάλογα την ώρα (10-12 λεπτά στην ενδιάμεση διαδρομή Μουσών – Σύνταγμα). Δεν θα ισχύει η δίωρη παράσταση λειτουργίας.

Το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται μειωμένα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό και ΗΣΑΠ και λήξη της λειτουργίας νωρίτερα. Το τραμ θα εκτελεί δρομολόγια ανά 25-30 λεπτά ανάλογα την ώρα (12-15 λεπτά στην ενδιάμεση διαδρομή Μουσών – Σύνταγμα). Οι συρμοί θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 22:00 έτσι ώστε ως τις 23:30 να βρίσκονται στο αμαξοστάσιο.

Μειωμένα θα είναι τα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς και την Κυριακή του Πάσχα. Τα δρομολόγια του τραμ θα εκτελούνται κάθε μισή ώρα (15 λεπτά στην ενδιάμεση διαδρομή Μουσών – Σύνταγμα).

Λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και ηλεκτρικός αναμένεται να εκτελούν μειωμένα δρομολόγια έως και την Τρίτη του Πάσχα.


Το τραμ θα εκτελεί δρομολόγια ανά 30 λεπτά (15 λεπτά στην ενδιάμεση διαδρομή Μουσών – Σύνταγμα) τη Δευτέρα και την Τρίτη 16 και 17 Απριλίου και από Τετάρτη έως και Παρασκευή ανά 20 με 25 λεπτά.


dealnews.gr