e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Παπακωνσταντίνου: Δεν μετάνιωσα που μπήκαμε στο μνημόνιο

Αμετανόητος δηλώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο. Όπως επεσήμανε ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να συνεχίσει η χώρα να στέκεται όρθια στα πόδια της.

«Δεν μετάνιωσα που μπήκαμε στο μνημόνιο. Το μνημόνιο ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να συνεχίσει η χώρα να στέκεται όρθια στα πόδια της» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος.

«Προδοσία», υποστήριξε, «θα ήταν να πτώχευε η χώρα», ενώ απαντώντας στις κατηγορίες ότι «φούσκωσε» εσκεμμένα το έλλειμμα του 2009, διερωτήθηκε: «Γιατί να φουσκώσω το έλλειμμα;» Ακόμα και «ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος», σημείωσε, «είπε πριν τις εκλογές ότι το έλλειμμα θα φτάσει το 10% και μετεκλογικά ότι θα φτάσει το 12% και έφτασε το 16%, ακόμη και ο κ. Προβόπουλος το υποεκτίμησε τελικά».

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι μένει εκτός εκλογικής λίστας του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε λέγοντας ότι «έχω ζητήσει το αυτονόητο, να κριθώ από τους πολίτες», ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως έχει υποστεί «τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος». «Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.
dealnews.gr