e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Το μενταγιόν του Tom Cruise

Έχει μια λαμπρή καριέρα στο Hollywood, η γυναίκα του είναι μια κούκλα διάσημη ηθοποιός και έχει αξιολάτρευτα παιδιά. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο Tom Cruise για τα Χριστούγεννα; Τι μπορεί να του λείπει;

Πρώτος αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος Jonathan Ross, που είχε καλεσμένο στην εκπομπή του το Top Gun της Αμερικής. Έπρεπε να δώσει απάντηση με το κατάλληλο δώρο, ένα μενταγιόν σκαλισμένο με τις λέξεις: «Τα έχω όλα».

Ο Tom πήρε το δώρο, το πρώτο της νέας σεζόν (… και το τελευταίο της χρονιάς;) από το διάσημο παρουσιαστή συνοδευόμενο από ένα χειρόγραφο σημείωμα «Για τον άνθρωπο που τα έχει όλα».

Έπειτα και οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια, όταν άνοιξε το κουτί και είδε το μενταγιόν. Ίσως ένιωσε κάπως άβολα ο Tom, ίσως πάλι να φοβήθηκε μην τον ματιάσουν και δυσκολεύτηκε να το φορέσει στο λαιμό του. Όταν τελικά τα κατάφερε, έβαλε το πιο λαμπερό του χαμόγελο και άρχισε να μιλάει για την οικογενειακή του ζωή.

Ο 49χρονος ηθοποιός μίλησε για τις Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που ακολουθούν στο στόλισμα του σπιτιού. Αποκάλυψε ότι η κόρη του Suri και η γυναίκα του ασχολήθηκαν με τις προετοιμασίες. «Η Suri τρελαίνεται να στολίζει το δέντρο, βγάζοντας όλη τη δημιουργικότητά της», είπε ο Cruise.
nooz.gr