e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"Υψηλότερες από το αναμενόμενο οι τιμές στην αγορά"


Αποδέκτης διαμαρτυριών από πολίτες για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έγινε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, στην αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για τις τιμές των προϊόντων, την κίνηση στην αγορά και αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

«Ο κόσμος είναι παγωμένος, είναι στεναχωρημένος κι είναι και θυμωμένος. Και λογικά», δήλωσε ο υφυπουργός και υπογράμμισε: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Πρέπει να πετύχει η κυβέρνηση Παπαδήμου να σταθεροποιήσει τη χώρα, να βγούμε από την κρίση. Πρέπει να δικαιωθεί ο κόσμος που έχει κάνει τόσες θυσίες, να δικαιωθεί η χώρα. Κι αυτό προσπαθούμε. Εγώ, για μια ακόμη φορά, ήρθα κοντά στον κόσμο, παρόλα τα προβλήματα, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε τη γκρίνια, τα παράπονα, τον θυμό τους, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Παγωμένη η αγορά, ο κόσμος δυσκολεύεται, η ψυχολογία πεσμένη, αλλά πρέπει να σταθούμε όρθιοι, πρέπει να προσπαθήσουμε και πάνω από όλα εμείς οι πολιτικοί».

Σε ό,τι αφορά στις τιμές, διαπίστωσε πως δυστυχώς είναι πιο υψηλές από ότι τις περίμενε. «Η επιχειρηματικότητα πρέπει να δείξει άλλο πνεύμα, πρέπει να δείξει μια άλλη σχέση με τον πολίτη καταναλωτή, πρέπει όλοι μας να αλλάξουμε νοοτροπία. Η κυβέρνηση να ενισχύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, όλοι με υπευθυνότητα και σοβαρότητα», τόνισε ο κ. Μαγκριώτης.
nooz.gr