e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Τα «έψαλαν» σε Παπαδήμο και Πετσάλνικο

Τα «έψαλλαν» (τα κάλαντα) στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και τη σύζυγο του ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, η χορωδία και το χορευτικό τμήμα των παιδιών του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ..

Αύριο το Σάββατο, Παραμονή των Χριστουγέννων, τα κάλαντα θα ψάλουν στον πρωθυπουργό η Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «Το Κούγκι», η Ένωση Καλυμνίων Αττικής «Ο Άγιος Νικόλαος» και η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.

Και στη Βουλή

Εορταστική ατμόσφαιρα και στη Βουλή όπου τα κάλαντα έψαλε στον πρόεδρο Φίλιππο Πετσάλνικο επίσης ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Ακολούθησαν τα παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και αμέσως μετά προσήλθε η παιδική χορωδία της Αδελφότητας Πλεσσιτών Κασταναχωρίου Ηπείρου « Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», που έψαλε τα ηπειρώτικα κάλαντα και χόρεψε ηπειρώτικους χορούς.

Η Χορωδία παιδιών εργαζομένων και το χορευτικό συγκρότημα της Ελληνικής Αστυνομίας, τραγούδησαν το «τρίγωνα κάλαντα» και χόρεψαν τσάμικο.

Και αντιπροσωπεία από το Καστελόριζο

Τελευταία προσήλθε η Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελόριζου με τα δωδεκανησιακά κάλαντα των Χριστουγέννων και μαντινάδες. Αφιέρωσαν επίσης και ένα τραγούδι στη Κυρά της Ρω.

Σε όλους ο πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε δύναμη και αισιοδοξία που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και μοίρασε γούρια για τη νέα χρονιά.
dealnews.gr