e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η νέα Mercedes CLC ακόμη πιο κοντά στην παραγωγή!

To 2013, θα μπει στην παραγωγή το πρώτο μεσαίο 4θυρο κουπέ της Mercedes και σήμερα, οι κατάσκοποί μας, μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά στο τελικό ποιόν του γερμανικού μοντέλου!

Η νέα Mercedes CLC θα είναι το πρώτο μεσαίο 4θυρο κουπέ στην ιστορία της γερμανικής φίρμας. Βασισμένη πάνω στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα της νέας B-Class αλλά και της επόμενης A-Class, η νέα CLC θα αποτελέσει το μικρό αδελφό της Mercedes CLS.


Σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή της, οι κατάσκοποί μας, μας εφοδίασαν με τις νεότερες φωτογραφίες του μελλοντικού μοντέλου, οι οποίες μας αποκαλύπτουν ένα πολύ μοντέρνο αμάξωμα, αρκετά μυώδες και με ανάγλυφες επιφάνειες. Θα υπάρξει επίσης περισσότερος αισθητικός δυναμισμός από κάθε άλλη φορά, αφού σε σχέση με τις προ διμήνου κατασκοπευτικές μας φωτογραφίες, οι νέες μας αποκαλύπτουν έναν προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές, αλλά και μια νέα μάσκα με μια πιο παχιά χρωμιωμένη γρίλια.

Πολύ σημαντική είναι και η επιβεβαίωση της ύπαρξης και αμαξώματος τύπου «Shooting Brake», το οποίο θα απευθυνθεί κυρίως στην αγορά των Η.Π.Α. Με νέους κινητήρες άμεσου ψεκασμού Μεγάλος πρωταγωνιστής στη γκάμα της νέας Mercedes CLC θα είναι ο μικρότερος turbo βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό τρίτης γενιάς, ο οποίος έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρων.
Tο μοτέρ αυτό το έχουμε δει ήδη στη νέα B-Class και αναμένεται να συνοδέψει με 122 και 156 ίππους, και τη νέα CLC. Κορυφαία επιλογή στη γκάμα αναμένεται να είναι η έκδοση των 2,0 λίτρων, η οποία θα έχει απόδοση περί τα 200 «άλογα». Πολύ σημαντικά νέα έχουμε και στους diesel, με μοτέρ 1,8 λίτρων σε απόδοση 109 και 136 ίππων και ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση.

Πηγή: autotriti.gr