e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αρνήθηκε το i-Phone 4S ο Γερουλάνος


Μετά τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν κατά του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου για την παραγγελία ενός καινούριου iPhone 4S, ο κ. Γερουλάνος επέστρεψε το κινητό πίσω αποδίδοντας την ενέργεια σε λάθος.


Πρόκειται για ένα iPhone 4S 16GB BLACK , αξίας 669 ευρώ η αγορά του οποίου είχε εγκριθεί με την τελική υπογραφή του Διευθυντή του γραφείου.

Η ανακοίνωση

Αναφορικά με Απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια από τις 8/12/2011 και αφορά στην προμήθεια από το ΥΠΠΟΤ συσκευής κινητού τηλεφώνου i-phone 4S, για τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού διευκρινίστηκε ότι ο υπουργός μόλις πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε την παραλαβή της και την επαναπροώθησε στην υπηρεσία, ώστε να επιστραφεί.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «παρότι ο κ. Γερουλάνος, ως υπουργός, δικαιούται σύμφωνα με το νόμο να χρησιμοποιεί υπηρεσιακή συσκευή, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Χρησιμοποιεί το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο τόσο για τις δημόσιες όσο και για τις ιδιωτικές του υποθέσεις, οπότε δεν έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο» .
dealnews.gr