e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσοχοΐδης: Έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιιο

"Έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο", υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ."Από τη στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο, δε διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει", ανέφερε, ενώ τάχθηκε υπέρ της παράτασης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου "όσο χρειάζεται" και δήλωσε αντίθετος με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.


Αναγνώρισε ότι χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του Γ. Παπανδρέου και σημείωσε τι αυτό έγινε "γιατί σκληρά ζουν οι άνθρωποι σήμερα, είναι σκληρή η πραγματικότητα".

Ωστόσο συνέχισε την κριτική στην κυβέρνηση Παπανδρέου τονίζοντας πως ατά τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης διατυπώθηκαν και απόψεις "που έλεγαν να δώσουμε αυξήσεις, αντί να μαζέψουμε τα δημόσια οικονομικά, που σημαίνει ότι υπήρχε πλήρης άγνοια της πραγματικότητας και των κινδύνων που αντιμετώπιζε η χώρα".

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι "με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η παράταξη θα αλλάξει" και σημείωσε: "Πρέπει να απευθυνθούμε στην ευρύτερη δημοκρατική παράταξη. Πρέπει να επανιδρύσουμε το ΠΑΣΟΚ. Είχα κάνει μια πρόταση πριν από 10 χρόνια, να τα αλλάξουμε όλα. Εάν το κάναμε τότε, σήμερα το ΠΑΣΟΚ θα ήταν και πάλι στην εξουσία".
nooz.gr