e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Το κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει η ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε ο Σαμαράς

Την προσπάθεια της ΟΝΝΕΔ για τη συλλογή τροφίμων που θα μοιραστούν αυτές τις ημέρες σε όσους έχουν ανάγκη στήριξε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφτηκε το κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει η οργάνωση των νέων του κόμματος στην οδό Ερμού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με τους νέους και ενημερώθηκε για το έργο της ΟΝΝΕΔ και για την απήχηση που έχει η πρωτοβουλία αυτή, που διεξάγεται σε 16 πόλεις της χώρας.

Στη δήλωσή του, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως "οι άγιες μέρες που περνάμε, έχουν και πάρα πολλές δυσκολίες για τον ελληνικό λαό. Πρέπει ο καθένα από εμάς να σώσει αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια. Επίσης, αυτές τις ώρες αποδεικνύεται ποιός αγωνιά και αγωνίζεται για το λαό που δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη. Τιμά την ΟΝΝΕΔ ότι σε 16 πρωτεύουσες νομών και την Αθήνα, μπόρεσε να ιδρύσει 16 κοινωνικά παντοπωλεία, που μέχρι σήμερα έχει μαζέψει περισσότερα από 20 χιλιάδες προϊόντα για να τα μοιράσουν στους απόρους. Σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη από ένα δώρο. Να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ που βάζει πλάτη τις δύσκολες ώρες και πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη για αυτούς που δεν μπορούν".

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος τόνισε πως η ΟΝΝΕΔ αποτελεί δύναμη της ελληνικής κοινωνίας.

"Οι νέοι στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά και δημιουργήσαμε 16 κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη τη χώρα μαζεύοντας μέχρι τώρα περισσότερα από 20 χιλιάδες προιόντα για όσους έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες. Οι προσπάθειες της ΟΝΝΕΔ θα συνεχιστούν με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων", ανέφερε.


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ