e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

- Ομερτά! Θέλουν να «κρύψουν» τους καταθέτες της Ελβετίας. Το θρίλερ με το «χρυσό» cd και οι γκάφες. Αισιοδοξία ότι σε ένα μήνα θα βγουν στο φως όλοι οι λογαριασμοί αλλά… ήδη τα λεφτά κάνουν «φτερά» για Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ και Λίβανο.


- Ανάλυση-σοκ του διεθνούς οικονομολόγου Deen Baker. Η μαφία των τραπεζιτών. Πώς «πνίγουν» σε κρίση χρέους τους λαούς. Το θέατρο του παραλόγου στην Ευρωζώνη για να μην χαθούν τρισεκατομμύρια από τους «τοκογλύφους» των CDS. Δεν βοηθούν την Ελλάδα με ένα τίμιο δανεισμό αλλά τη «χρησιμοποιούν» για να σώσουν την JP Morgan.

-. Τα 9 «χτυπήματα» της εφορίας για το 2012. Μαχαιριά με νέους φόρους 10,6 δισεκατομμύρια. Πόσα χάνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι

- Οι δανειολήπτες μπλοκάρουν τα ειρηνοδικεία. «Δεν αντέχουμε άλλο». Ζητούν «κούρεμα» ή διαγραφή των χρεών τους.

- Πού πήγαν τα λεφτά του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργο; Επέμβαση εισαγγελέα για τον Παπανδρέου. «Μοίρασε» 69 εκατομμύρια ευρώ σε «περίεργες χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ».





Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Εξώδικο στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από τον πρόεδρο των φαρμακοποιών, Κωνσταντίνο Λουράντο: «Πάγκαλε ζήτα εδώ και τώρα συγνώμη».

Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- «Σκάνδαλο Γερουλάνου». Μήνυση από δημάρχους και φορείς κατά 8 υπουργών.

- Φάκελος πολυεθνικές. Θησαυρίζουν προκλητικά σε βάρος μας. Έως και 85% ακριβότερα πωλούν τα προϊόντα τους στην Ελλάδα.

- Αμισθί; Πήρε 180.000! μας είπε ψέματα και για τον Αθεμπίγιο! Το ελληνικό και πως ο Παπακωνσταντίνου «κάρφωσε» τον πρόεδρό του.




SPORT
- Πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί με «διπλό» στον Πανιώνιο να βρεθεί από το -2 στο +5 και το τελευταίο «θα» του Τσάκα. Ακόμη «ώρα να δούμε μπάλα», Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και πόσα χρήματα έχασε ο Ολυμπιακός από το Ντόρτμουντ- Μαρσέιγ.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις