e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τρίτη αναβολή της συζήτησης για καταθέσεις στην Ελβετία

Την έντονη διαμαρτυρία του για την αναβολή, για τρίτη φορά, της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του σχετικά με τις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία εξέφρασε ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. «Είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται με κυβερνητική απόφαση η ερώτηση μου, σχετική με την καθυστέρηση της κύρωσης από την ελληνική πλευρά, συμφωνίας που αφορά ανταλλαγή πληροφοριών για καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.


Υπογράμμισε δε πως πρόκειται για ένα θέμα που σκανδαλίζει δικαίως την κοινή γνώμη.

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Βενιζέλος είναι πολυάσχολος. Ενημερώθηκα μόλις χτες το βράδυ ότι θα ακυρωθεί η συζήτηση της ερώτησης γιατί ο κ. Βενιζέλος είναι στο Eurogroup», αλλά «έχει τρεις που τον αναπληρώνουν, γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει 50 μέλη, τον κ. Σαχινίδη, τον κ. Οικονόμου και τον κ. Μουρμούρα», παρατήρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι με αυτές τις διαρκείς αναβολές αχρηστεύεται ο κοινοβουλευτικός έλεγχος.

Ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε την διαρκή αναβολή της συγκεκριμένης ερώτησης ως πολιτικό σκάνδαλο, ενώ όπως είπε, θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στον πρόεδρο της Βουλής , όσο και στον Πρωθυπουργό.


«Ο κ. Βενιζέλος μπορεί να είναι πολυάσχολος, αλλά δεν είναι αναντικατάστατος», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
dealnews.gr