e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ελεύθερο το Twitter στη βρετανική Βουλή

Οι νέες τεχνολογίες μπαίνουν για τα καλά στο βρετανικό κοινοβούλιο καθώς οι βουλευτές με συντριπτική πλειοψηφία στήριξαν πρόταση βάσει της οποίας θα μπορούν χρησιμοποιούν το Twitter κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

Ο νέος κανονισμός προβλέπει ότι οι βουλευτές θα μπορούν να φέρνουν στην αίθουσα τα smart phones και τις "ταμπλέτες" τους, με την προϋπόθεση ότι θα τις λειτουργούν στο... "αθόρυβο" και θα τις χρησιμοποιούν με σύνεση και χωρίς να ενοχλούν.

Η καινοτομία συνάντησε βέβαια αντιδράσεις από βουλευτές που υποστηρίζουν ότι η χρήση των συσκευών θα απομονώσει τους συναδέλφους τους από όσα γίνονται στην αίθουσα, ωστόσο άλλοι επιχειρηματολογούν πως θα μπορούν έτσι να επικοινωνούν αποτελεσματικότερα με το κοινό και να ανταποκρίνονται καλύτερα στις υποχρεώσεις τους.
Ενδιαφέρουσα πάντως ήταν η τοποθέτηση του Σιρ Άλαν Χέιζελχερστ των Τορις.


Αφού προϊδέασε πως η τοποθέτησή του θα τον κάνει φαβορί για το βραβείο του "δεινοσαύρου της χρονιάς" προειδοποίησε ότι τώρα που ξεκινούν οι αγώνες του κρίκετ θα είναι δύσκολο για τους βουλευτές να μην ρίξουν μια ματιά και σε αυτές τις εξελίξεις...
NOOZ.GR