e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-«Αδειάζει» τον Παπανδρέου ο καθηγητής του. Αποκλειστική συνέντευξη του ανθρώπου που έμαθε οικονομία στον πρωθυπουργό, του Αμερικανού καθηγητή του Πανεπιστημίου Μασαχουσέτης, Ρίτσαρντ Γουόλφ: «Το βρίσκω περίεργο που ένας σοσιαλιστής επιβάλλει μέτρα λιτότητας στο λαό για να προστατέψει τους τραπεζίτες».


-Ο Αλέξης Κούγιας ταράζει τα νερά: Τι λέει για το περίεργο ατύχημά του στην PRESS. Κατονομάζει αυτούς που έχουν απειλήσει τη ζωή του.

-Κεραυνοί του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή κατά της Δικαιοσύνης. Συνέντευξη- σοκ στην “PRESS Time”.

-Τα σκάνδαλα των υπουργών. Ο πρωθυπουργός έλεγε ότι θα πατάξει το φαινόμενο, αλλά μακραίνει η λίστα των προκλήσεων από τους «πράσινους» υπουργούς και βουλευτές. Βολεύουν στο Δημόσιο συζύγους, κόρες και άλλους συγγενείς. Αυτοί να ευημερούν και ο λαός ας δυστυχεί.

-Οι Τροϊκανοί, το γεύμα των 750 ευρώ που τους κέρασε ο υπουργός και η τσιγκουνιά. Έφαγαν, ήπιαν και μας… κάρφωσαν. Τους πληρώσαμε ακριβό γεύμα που εκείνοι παρήγγειλαν και δεν τους αφήσαμε να φάνε σάντουιτς.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Ρήγμα στους «Βενιζελικούς». «προχωράμε χωρίς εσένα». Ο «τσάρος» χάνει πια τον «στρατό» του. Του απέμειναν μόλις 4 βουλευτές.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Ο Γιάννης Μίχας και η αλήθεια για τη δίωξή του στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Τι πιστεύει ο ίδιος, γιατί δεν παραιτείται από τον ΕΦΕΤ, τι είπε στον πρωθυπουργό.

-«Ώρα να φύγεις». Φωτιά στο twitter του Παπανδρέου. Τι γράφουν οι πολίτες στον πρωθυπουργό μέσα από τον αγαπημένο του χώρο κοινωνικής δικτύωσης. Χωρίς λογοκρισία τα μηνύματα των τριών τελευταίων ημερών.

- 2.000 offshore στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Θα τις ψάξουμε μια προς μια λέει ο διευθυντής ελέγχων της Δίωξης οικονομικού εγκλήματος.

-Μισθωτοί σε απόγνωση. Φοροεπιδρομή 11 δις ευρώ στις τσέπες μας. Καλπάζει και η ακρίβεια. Ανατιμήσεις 36% στα τρόφιμα.
-Φοβάται ο Λαμπρινίδης τους Αλβανούς; Γιατί ο υπουργός αφήνει αναπάντητες τις προκλήσεις τους. Τώρα «βαφτίζουν» Αλβανική μέχρι και την Αιτωλοακαρνανία.



SPORT

- Τα κλειδιά και η παράδοση ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ο δεκάλογος του Σάντος για το νέο θαύμα της εθνικής και όλο το παρασκήνιο των τελικών επαφών Τζίγγερ- Αλ Σαούντ για τον ΠΑΟ.

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις