e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Στάση πληρωμών στην ΝΔ

126 εκατ. χρωστάει σε ενοίκια, πληρωμές και δάνεια το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Σε μια ιδιότυπη στάση πληρωμών έχει προχωρήσει η ΝΔ, το χρέος την οποίας φτάνει περίπου στα 126 εκατ. ευρώ. Ένα χρέος το οποίο είναι συσσωρευμένο από το παρελθόν και συγκεκριμένα από το 1993, από πληρωμές προσωπικού, δάνεια και ενοίκια.

Απλήρωτοι παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα οι περίπου 250 υπάλληλοι που απασχολούνται.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι προκάτοχοι του Αντώνη Σαμαρά δεν κατάφεραν να λύσουν το συσσωρευμένο πρόβλημα με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην πάγια τακτική του δανεισμού για να ανταπεξέλθουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περασμένο Πάσχα υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις του αδιέξοδου. Οι πληρωμές των υπαλλήλων άρχισαν να καθυστερούν και το καλοκαίρι, οι 250 εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι για περίπου δύο μήνες. Στα τέλη Αυγούστου, υπήρξε μια «ανάσα», καθώς καταβλήθηκαν τα περισσότερα από τα δεδουλευμένα. Δυστυχώς, για τους εργαζόμενους, όμως, αυτό ήταν απλώς μια παρένθεση, καθώς τώρα δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοί Σεπτεμβρίου.

Πιο άσχημη είναι η κατάσταση με τους προμηθευτές αναλώσιμων και άλλων υλικών, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν περισσότερους από τρεις μήνες. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλήματα σημαντικά έχουν καταγραφεί και στην πληρωμή των τριών βασικών κτιρίων που μισθώνει η ΝΔ: Στη Λ. Συγγρού, στη Ρηγίλλης και στη Λ. Μεσογείων, όπου στεγάζεται η ΟΝΝΕΔ.
dealnews.gr