e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Οι υποψηφιότητες των American Music Awards

Η Adele οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων των βραβείων Αμερικανικής Μουσικής, καθώς διεκδικεί τέσσερα βραβεία. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι υποψήφια στις κατηγορίες αγαπημένης rock/pop τραγουδίστριας, σύγχρονου καλλιτέχνη, καλύτερου album και καλλιτέχνη της χρονιάς.Οι γυναίκες κυριάρχησαν στις υποψηφιότητές των βραβείων: Katy Perry, Lady Gaga, Taylor Swift, Rihanna έχουν άπο τρεις υποψηφιότητες, μαζί με τον ράπερ Lil Wayne και The Band Perry. Ο Bruno Mars και η Beyonce διεκδικούν από δύο βραβεία.


Το σημαντικό βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς διεκδικούν, εκτός από την Adele και οι Lady Gaga, Lil Wayne, Taylor Swift και The Band Perry.

Για το βραβείο καλύτερου τραγουδιστή θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Justin Bieber, Bruno Mars και Pitbull. Το βραβείο καλύτερου pop album διεκδικούν οι Adele με το "21", Lady Gaga με το "Born This Way" και η Rihanna με το "Loud".


Ο Kanye West με τους Lil Wayne και Nicki Minaj διεκδικούν το βραβείο καλύτερου rap/hip hop καλλιτέχνη. Οι Maroon5 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τους OneRepublic και τους LMFAO στην κατηγορία καλύτερου dance γκρουπ.

Μεταξύ των υποψηφίων στην κατηγορία καλύτερου country τραγουδιστή είναι και οι Blake Shelton, Brad Paisley και Jason Aldean ενώ υποψήφιες στην κατηγορία καλύτερης country τραγουδίστριας είναι οι Sara Evans, Miranda Lambert και Taylor Swift.

Οι νικητές θα επιλεγούν με online ψηφοφορία και θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες στις 20 Νοεμβρίου.
nooz.gr