e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ράλι Αντίκα "24 ώρες Ελλάδα"


Σε δύο εβδομάδες θα γίνει η εκκίνηση του ράλι Regularity εντός συνόρων, με την ονομασία “24 Ώρες Ελλάδα”. Ο αγώνας, που γίνεται για 14η φορά, θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου από τις Αχαρνές Αττικής και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Αλκυωνίς στον Ωρωπό Αττικής.

Στο διάστημα αυτό τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν θα καλύψουν περισσότερα από 900 χιλιόμετρα, δίχως σημαντική διακοπή, σε πανέμορφες διαδρομές της Ελλάδας ως και την Καρδίτσα, όπου με την συμπαράσταση του Δήμου Καρδίτσας θα διεξαχθεί η τρίωρη ανασυγκρότηση, πριν ο αγώνας συνεχίσει υπό το φως των προβολέων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδρομή Καρδίτσα-Αντίκυρα-Ωρωπόσ, όπου και θα γίνει ο τερματισμός του αγώνα. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν αυτοκίνητα παραγωγής ως και το 1984 με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα 85 ευρώ για τα μέλη και 95 ευρώ για τα μη μέλη.

Πληροφορίες παρέχονται από το www.sisa.gr, μέσω e-mail στο info@sisa.gr στο τηλέφωνο της Λέσχης 210 9704457 και στο τηλέφωνο του Αλυτάρχη, κ. Τσιπλαντώνη, 6945907010. Χορηγοί του αγώνα “24 Ώρες Ελλάδα” θα είναι ο Δήμος Καρδίτσας, το Κέντρο Ελαστικών-Ζαντών Σταβράκης, το Ξενοδοχείο Αλκυωνίς, η εταιρεία SP Tableware, καθώς και το Home Factory Outlet.
nooz.gr