e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Διαψεύδει τα περί χορηγίας το Τ.Τ.


Διαψεύδει με ανακοίνωσή του, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, δημοσίευμα που το θέλει να χορηγούσε χρήματα στο κέντρο «Thalassa».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδωσε τα τελευταία χρόνια χορηγία περίπου 1,4 εκατ. ευρώ στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa» το οποίο ανήκει στον Βίκτωρα Μητρόπουλο και που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε ανακοίνωσή του, το Τ.Τ. δίνει οικονομικά στοιχεία τα οποία δαπανήθηκαν ετησίως το διάστημα 2008-2011 και αναφέρει ότι πρόκειται για υπαίθρια διαφήμιση.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Σε απάντηση σημερινού δημοσιεύματος σε Κυριακάτικη εφημερίδα, αναφορικά με τη συνεργασία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την εταιρία National Entertainment -εταιρία στην οποία ανήκει ο χώρος «Thalassa» στο Ηράκλειο Κρήτης- ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:Η μέση ετήσια δαπάνη (2008-2011) για την υπαίθρια διαφήμιση (δεν πρόκειται για χορηγία) στον συγκεκριμένο πολυχώρο, μεγάλης επισκεψιμότητας στην περιοχή του Ηρακλείου, ανέρχεται στο ποσό των 102.500 ευρώ.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επιλέγει τρόπους και μέσα προβολής με γνώμονα το βέλτιστο όφελος για την τράπεζα και τους μετόχους της».


dealnews.gr