e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο «Τόνι» και το καλάσνικοφ του στα χέρια της Ασφάλειας


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο αρχηγός της εγκληματικής ομάδας με τα καλάσνικοφ, η οποία είχε προκαλέσει το τρόμο σε όλο το λεκανοπέδιο.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ένας 30χρονος από την Αλβανία, γνωστός και ως Τόνι, φέρεται να είναι ο αρχηγός της εγκληματικής ομάδας της σπείρας με τα καλάσνικοφ.

Η εγκληματική ομάδα δρούσε κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση και διέπραττε ληστείες με την απειλή όπλων σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, περίπτερα και άλλα καταστήματα.

Τους τελευταίους δύο μήνες έκαναν επτά ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, δύο σε σούπερ μάρκετ, μία σε περίπτερο, σε ταβέρνα, σε ζαχαροπλαστείο και σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου.

Στην κατοχή του βρέθηκε κοκαΐνη, 540 ευρώ, ένα κυνηγετικό μαχαίρι, πέντε κινητά τηλέφωνα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του καθώς, όπως προκύπτει, κατηγορείται για μία ανθρωποκτονία, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, 44 ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και καταστήματα, έξι κλοπές αυτοκινήτων και δύο διαρρήξεις.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες ενέργειες.
dealnews.gr