e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τα κινηματογραφικά σχέδια του Johnny Depp

Ο Johnny Depp προετοιμάζεται για δύο νέες ταινίες, στις οποίες θα συμμετέχει ως παραγωγός, ενώ πιθανότατα θα κρατήσει και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής του γνωστού ηθοποιού συνήψε συμφωνία με γνωστό στούντιο για την δημιουργία της ταινίας 'The Night Stalker' και ενός φιλμ σχετικά με τον θρύλο του Paul Revere. Το 'The Night Stalker' βασίζεται σε μια τηλεοπτική παραγωγή του 1972, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και αποτελώντας την έμπνευση για την δημιουργία της σειράς 'The X Files'. Επικεντρώνεται σε έναν δημοσιογράφο εφημερίδας που διερευνούσε περίεργους θανάτους, και συχνά έβρισκε ότι οι θάνατοι συνδέονταν με κάτι υπερφυσικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σεναριογράφος για την ταινία.


Το δεύτερο project, είναι η ιστορία του Paul Revere, του φημισμένου Αμερικάνου ήρωα, που έκανε την περίφημη 'μεταμεσονύκτια διαδρομή' με το άλογό του για να προειδοποιήσει τον αμερικάνικο στρατό για την επίθεση των Βρετανών. Το σενάριο της ταινίας γράφεται από το δίδυμο των σεναριογράφων του 'Batman Forever', Lee και Janet Batchler.

Επίσης αυτή την εποχή, ο Johnny Depp ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο 'The Rum Diaries', μια ταινία βασισμένη σε έργο του Hunter S. Thompson και στην κινηματογραφική προσαρμογή του 'The Lone Ranger', ενώ ακούστηκε ότι είναι στα σκαριά και μια πέμπτη περιπέτεια του 'Pirates Of The Caribbean'. Πολυάσχολος ο Johnny...
nooz.gr