e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ξανά στο «τιμόνι» του ΕΒΕΑ ο Μίχαλος


Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 3 έως 5 Δεκεμβρίου. Ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του Δ.Σ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε μόνο ένας συνδυασμός, η «Ενωμένη Επιχειρηματικότητα», με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος έλαβε και το σύνολο της σταυροδοσίας που άγγιξε τους 14.000 σταυρούς προτίμησης. Στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν 116 υποψήφιοι, από τους οποίους εκλέχθηκαν οι 60, εκ των οποίων ακριβώς οι μισοί (30) εκλέγονται για πρώτη φορά ως μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τις επιχειρήσεις – μέλη του ΕΒΕΑ για τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης. Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για την αγορά, οι επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες του ΕΒΕΑ, απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Επιμελητηριακό θεσμό, γεγονός που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τις προσπάθειές μας για την προώθηση όλων εκείνων των αναγκαίων πολιτικών από μέρους της Πολιτείας για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή σε μια αναπτυξιακή πορεία.
dealnews.gr