e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Παπαρήγα: Έψηναν τη νέα κυβέρνηση αρκετό καιρό

Δριμεία κριτική στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τη συμφωνία που επετεύχθη χθες μεταξύ των κ. κ. Παπανδρέου και Σαμαρά άσκησε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Η κ. Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, απηύθυνε κάλεσμα στο λαό με την πάλη του να ρίξει τη νέα κυβέρνηση σύντομα, «πριν ληφθούν τετελεσμένες αποφάσεις, να επιβάλει εκλογές».



Παράλληλα, εκτίμησε ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα είναι λίγων εβδομάδων και ότι θα επιδιωχθεί η λήψη μέτρων που θίγουν το λαό τουλάχιστον για 10 - 15 χρόνια.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε επίσης ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «έψηναν τη νέα κυβέρνηση αρκετό καιρό» και πως το δημοψήφισμα αποτέλεσε μόνο την αφορμή.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντιμετωπίσει ούτε το χρέος ούτε τα ελλείμματα ούτε την πιθανή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας ότι «επιβάλλεται πρωτοφανέρωτη πάλη» και ότι «η αγωνία του λαού πρέπει να είναι πώς θα ανατρέψει την κυβέρνηση».

Η κ. Παπαρήγα επισήμανε παράλληλα την ανάγκη αποδέσμευσης της Ελλάδας από την ΕΕ και με αφορμή την ανάμειξη Μέρκελ - Σαρκοζί στα εσωτερικά πολιτικά δρώμενα, ανέφερε ότι ο λαός «θέλει να πάψει να νιώθει την ταπείνωση».
dealnews.gr